ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівавтодор» розповів, як отримати право на пільгову оплату паркомісця

Соломія Григор'єва

|

Станом на сьогодні ЛКП «Львівавтодор» облаштовано 783 паркомісця: усі вони обладнані паркоматами, згідно з чинним законодавством, що дає змогу безготівкового розрахунку. Львів’яни, які мають оформлену Картку мешканця, мають можливість пільгової оплати за паркування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«На сесії Львівської міської ради було визначено вулиці, які підлягають паркуванню. На ті вулиці, які зазначені в ухвалі, ми оголосили конкурс, облаштували їх паркоматами, що дало можливість безготівкового розрахунку. Для мешканців міста є окремі пільги по оплаті паркування, передбачені чинним законодавством: у вихідні дні і в нічний час, якщо вони мають Картку мешканця, то вони нічого не платять за паркування, а з 8 до 19 години – діє тариф 25% від загальної суми паркування. Але для пільгової оплати паркування має бути дві умови: мешканець проживає на цій вулиці і машина оформлена на нього.

Своє авто мешканці можуть тримати на паркувальному майданчику, якщо вони оформлять у нас документи – Картку мешканця, яку ми видаємо всім, на кого зареєстрована машина і хто проживає на цій вулиці. Ми виготовляємо Картку мешканця і, коли людина прикладає її до паркомата, то оплата йде по окремому тарифу. Тобто ми ніяких рахунків мешканцям не виставляємо», – зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *