ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині легковик злетів у кювет і перевернувся: постраждали троє людей

|

У Сколівському районі перекинувся автомобіль. Внаслідок ДТП троє пасажирів отримали тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 13 вересня близько 7.00 в селі Тухля, Сколівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Форд Мондео», 46-річний мешканець Миколаївського району, не впорався з керуванням, з’їхав в кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Внаслідок автопригоди троє пасажирів отримали тілесні ушкодження. У реанімаційне відділення госпіталізовано 57-річного мешканця Сколівськогорайону з діагнозом: «черепно-мозкова травма, забійна рана голови». В хірургічне – 59-річну львів’янку, діагноз: «забій грудної клітки, забій грудного відділу хребта». 50-річній жительці Сколівського району лікарі надали медичну допомогу.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *