ОСТАННІ НОВИНИ

Омелян запевнив, що Ryanair може з’явитися в Україні вже наступного року

|

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявляє, що переговори з ірландським лоукостом Ryanair тривають, та прогнозує, що авіакомпанія почне здійснювати польоти з аеропорту «Бориспіль» у 2018 році. Про це він сказав під час прес-конференції у вівторок пише Укрінформ.

«Переговори поновлені, вони тривають. На моє особисте переконання і людей, які брали участь у переговорах, Ryanair мав всі підстави й можливості у вересні цього року полетіти з аеропорту «Бориспіль» та аеропорту «Львів». Це штучні перепони, спеціально зірваний переговорний процес, відкладений на потім в надії, що цього не відбудеться ніколи. Але мушу всіх розчарувати, що Ryanair полетить. Наступного року точно», – заявив урядовець.

За його словами, Ryanair точно зайде в аеропорт «Бориспіль».

Як повідомляв Львівський портал раніше, авіакомпанія Ryanair покинула ринок України через недотримання раніше досягнутої угоди із міністерством інфраструктури України, посадовцями аеропорту «Бориспіль» та чинним директором Павлом Рябікіним. В авіакомпанії зазначили, що аеропорт «Бориспіль» захищав авіакомпанії з високими тарифами, у тому числі «Міжнародні авіалінії України», і позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаперельотів.

Після різкої заяви міністра інфраструктури «Необхідно визначитися: ми за євроінтеграцію і світових інвесторів чи ми за «Хонку», прем’єр міністр України Володимир Гройсман таки ініціював поновлення переговорів. Лише після цього «Бориспіль» відновив переговори з Ryanair…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *