Молодик відлупцював сусіда, який хотів малювати графіті на будинку

|

В Дрогобичі судитимуть чоловіка, який побив сусіда-«художника». Зловмиснику повідомлено про підозру за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

В Дрогобицький відділ поліції 25 липня звернувся за допомогою 23-річний місцевий мешканець. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що потерпілий намагався «прикрасити» стіни будинку графіті. Через це між ним та 25-річним сусідом виникла сварка, котра переросла у бійку. Під час неї «художник» отримав декілька ударів по ногах та в обличчя.

За висновком судово-медичної експертизи чоловікові були заподіяні легкі тілесні ушкодження. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Фото: maliunok.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *