ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запланували будівництво нового ринку. Слід чекати транспортного колапсу?

|

У Львові на вулиці Личаківській, 201 ТзОВ «Провесінь-Ю.М.М.» планує збудувати міні-ринок. Відповідне рішення сьогодні, 18 серпня, було винесене на розгляд виконавчого комітету Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно із проектом рішення, виконкому пропонується затвердити містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво товариством з обмеженою відповідальністю “Провесінь-Ю. М. М.“ міні-ринку з підземним паркінгом на вул. Личаківській, 201.

Під час розгляду цього питання у членів виконкому виникли питання щодо відсутності місць для паркування авто на ділянці, яка піде під ринок.

«Там є гараж на 10 підземних паркомісць і 1300 м торгових площ. Ззовні не передбачено жодного паркомісца. Ми можемо зіткнутися із заторами зі сторони Винників. Чи немає тут підміни понять, що тут збудований торговий центр, а називається міні-ринком? Вони забудовують на 70% ділянку, а з паркомісцями буде халепа», – зауважив один із членів виконкому Орест Печенко.

Натомість начальник міського управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський зазначив, що проблема заторів виникає через паркінги.

«Паркінги якраз і створюють затори. Парковка «Ашану» на Кульпарківській створює затори…Стоянка як магніт притягує ще більше автомобілів і створює затор», – вважає головний архітектор Львова.

Також він додав, що раніше на цій ділянці уже був ринок.

Врешті-решти більшість членів виконавчого комітету утрималась під час голосування цього питання, і рішення не було прийняте.

Згідно даних Єдиного реєстру юридичних осіб, співвласникамиТзОВ «Провесінь-Ю.М.М.» є Юрій Вонсович, Мар’яна Гула, Микола Козак та Юрій Піжук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *