ОСТАННІ НОВИНИ

Зі скандальним будівництвом «на бомбосховищі» у Львові розбиратиметься спецкомісія

|

У Львові утворили комісію щодо скандального будівництва на Поповича, 6-а. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова 17 серпня, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, у розпорядженні йдеться про утворення комісії для вивчення питання щодо будівництва товариством з обмеженою відповідальністю “Біля Цитаделі“ багатоквартирного житлового будинку з вбудованими автостоянками та приміщеннями громадського призначення на вул. Є. Поповича, 6-а

  • Комісія має вивчити матеріали, які були підставою для надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво товариством з обмеженою відповідальністю “Біля Цитаделі“ багатоквартирного житлового будинку з вбудованими автостоянками та приміщеннями громадського призначення на вул. Є. Поповича, 6-а та затвердження їх виконавчим комітетом.
  • Обстежити земельну ділянку з виїздом на місце.
  • Подати свої висновки та пропозиції щодо забудови земельної ділянки на вул. Є. Поповича, 6-а на розгляд постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища.

Термін: до 08.09.2017

У комісію увійшли депутати міськради, громадські активісти та посадовці мерії.

Нагадаємо, ділянка на Поповича, 6-А уже давно є ласим шматком для забудовників. У 2015 році у Львові розпалився скандал довкола будівництва на цій ділянці, яке згодом заборонила ДАБі. У січні 2017 року забудовник отримав містобудівні умови і обмеження.

Також ця забудова не потрапила до офіційної карти скандальних забудов Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *