ОСТАННІ НОВИНИ

У «Шегинях» жінка намагалась «домовитись» з прикордонниками, аби вивезти дитину за кордон

|

Щоб вивезти свою власну доньку за кордон за незаконно виданим дорученням від батька дитини, жінка вирішила підкупити прикордонників.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Вчора, в пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, для оформлення на виїзд з України прибула 44-річна громадянка України, мешканка Івано-Франківщини зі своєю донькою 9-ти років. На паспортний контроль жінка надала нотаріально засвідчену заяву батька дитини, про те що він надає згоду на вивезення доньки за кордон.

В ході здійснення перевірочних заходів інспектор прикордонної служби з’ясував, що даний документ виданий незаконно, адже батько дівчинки перебуває за кордоном і фізично не міг особисто підписати його. По даному випадку прикордонник доповів старшому в пункті пропуску і запросив жінку до службового приміщення для розбору.

Розуміючи своє становище та сподіваючись таки виїхати з дитиною за кордон, жінка не придумала нічого кращого як в додаток до всього ще й спробувати відкупитися від правоохоронців та дати хабара у розмірі 50 євро. Звісно що до Польщі їх ніхто не пропустив, а від хабара прикордонники відмовилися.

Отже, крім пояснень щодо можливої підробки документів, жінці також довелося відповідати на питання поліцейських стосовно спроби дачі незаконної винагороди правоохоронцю.

Фото: прикордонники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *