ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян просять інформувати про понищені дерева

|

 Учора, 16 липня, управлінням екології Львівської міської ради було зафіксовано пошкодження кореневих систем шести каштанів внаслідок викопаної траншеї для прокладання електрокабелю на перехресті вул. Кульпарківській-Виговського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«На перший погляд з деревом нічого не сталося, воно зелене, але через рік-два ми побачимо поступову загибель цього насадження тому, що порушено кореневу систему. Прокладати будь-які мережі можна за 2 метри від зелених насаджень, іншим чином ми знищимо всі дерева, які є у нашому місті.

Правопорушники нестимуть адміністративну відповідальність, адже законом передбачено штрафи за пошкодження до ступеня припинення росту дерев та інших рослин. Будь-які прокладання мереж є нанесені на спеціальну карту, вони попередньо мають бути погоджені.

Просимо мешканців повідомляти про схожі випадки знищення та пошкодження зелених насаджень, щоб уникнути масової загибелі дерев у Львові», – зазначив начальник управління екології та ландшафтного планування Львівської міської ради Андрій Галушка.

Фото: Український тиждень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *