ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у зоні АТО було поранено чотирьох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, четверо військовослужбовців дістали поранення. Один з них отримав поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Бойові дії тривають у Попаснянському районі та на бахмутській трасі. Так, ще до світанку та після 9-ї години ранку бойовики обстріляли українські позиції поблизу Троїцького та Новоолександрівки. Вчергове у Попаснянському районі ворог порушив режим тиші уже ввечері, обстрілявши тамтешні позиції сил АТО 5 разів, у тому числі й випустивши 5 мін по оборонцях Троїцького. На бахмутській трасі гарячою точкою минулої доби було Кримське. Усього тут бандформування порушили перемир’я тричі. При цьому обстріли були менш тривалими ніж поблизу Попасної. Натомість щоразу у Кримському ворог відкривав вогонь з мінометів.

Усього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 10 ворожих обстрілів.

Донецький напрямок

Уперше з початку доби ворог порушив тишу у Верхньоторецькому впродовж півгодини відкриваючи вогонь зі стрілецької зброї. Пізніше, уже в обід, тут відбувся ще один ворожий обстріл. Цього разу – більшої інтенсивності. Цей обстріл тривав дві години, протягом яких бойовики випустили 15 мін та активно відкривали вогонь з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів. Режим тиші бандформування порушили також у Зайцевому і поблизу Світлодарська. У другому випадку бандформування застосували міномети.

У Авдіївці залишається найгарячіше. Усього тут зафіксовано 4 обстріли з боку ворога, загальною тривалістю понад 4 години.

Усього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 9 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Противник дещо активізувався по всьому фронту. Так, у Мар’їнському районі бойовики обстріляли Мар’їнку та Красногорівку. У останній окупанти застосували міномети. Поблизу Докучаєвська ворог був активним лише в обідню пору, обстрілявши сили АТО у Новотроїцькому та Богданівці. В обох випадках противник застосовував міномети.

На півдні напрямку ворожі обстріли відбулися у Павлополі та Водяному. У Павлополі впродовж чотирьох випадків порушення перемир’я окупант випустив по наших позиціях понад 30 мін та 4 реактивні снаряди з реактивних установок «Град – Партизан».

Усього вчора на Маріупольському напрямку противник провів 14 обстрілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *