ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краковці» затримали німця, який хотів незаконно потрапити до України

|

Прикордонники відділу «Краковець» затримали громадянина Німеччини, який незаконно перетнув українсько-польський кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Іноземця правоохоронці затримали біля міжнародного пункту пропуску «Краковець», коли той в обхід контролю пішки намагався дістатися України. Група реагування, перевіряючи причину спрацювання сигналізаційного приладу, виявила чоловіка якраз під час подолання прикордонних інженерних споруд. Затриманим виявився громадянин Федеративної Республіки Німеччина, 1995 року народження, який при собі мав внутрішню ID-картку Німеччини.

Власне через відсутність документу, що дає право на перетин кордону, годину до цього українські прикордонники не пропустили його в пункті пропуску та повернули назад в Польщу. Чоловік же спробував дістатись України іншим шляхом, не зважаючи на протиправність таких своїх дій.

За незаконний перетин державного кордону України рішенням суду громадянина було притягнено до адміністративної відповідальності за  ч.1 ст. 204-1 КУпАП та накладено штраф у розмірі 1700 грн. В подальшому його було передано польським колегам в порядку виконання Угоди про реадмісію осіб.

Фото: прикордонники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *