ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО загинув один український військовий

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовий загинув внаслідок підриву на міні в районі Пісок. Ще один військовий отримав поранення у результаті обстрілу з боку снайпера противника. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Вчора близько 14 години російсько-окупаційні війська провели обстріл з мінометів та гранатометів  по Новотошківському, після чого на лінії розмежування до вечора запанувала тиша. Між 21 годиною та північчю ворог активізувався на декількох ділянках напрямку. Так, у Кримському бойовики провели мінометний обстріл середньої інтенсивності.  У Станиці Луганській противник двічі відкривав вогонь з стрілецької зброї, а в Щасті та Новоолександрівці – вів вогонь з гранатометів. Українські військові відкривали вогонь у відповідь на збройні провокації з боку ворога.

За фактами, які оприлюднив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, вчора на Луганському напрямку сталося 7 обстрілів, зокрема 2 – з мінометів.

Донецький напрямок

Минулої доби окупанти порушили режим тиші лише один раз – вночі бойовики вели вогонь з кулеметів по позиції ЗСУ в районі Майорського.

Маріупольський напрямок

Вчора усі епізоди порушення режиму тиші з боку бойовиків припали на ділянку фронту Павлопіль – Широкине. Вночі бойовики провели короткий мінометний обстріл по Широкиному. Зранку обстріли відновилися і тривали з перервами до 20 години. По Талаківці вели вогонь снайперські групи противника. В той час як по Водяному та Широкиному російсько-окупаційні війська вели вогонь з гранатометів різних систем.

Вчора на Маріупольському напрямку відбулося 7 обстрілів з боку бойовиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *