ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій фури втік з місця ДТП та агресивно поводився при затриманні

|

У Львові патрульні склали п’ять адміністративних матеріалів на водія фури, який втік з місця ДТП та можливо перебував в стані сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Сьогодні вночі, на вулиці Хуторівці, водій грузового автомобіля здійснив наїзд на припаркований транспортний засіб Mercedes-Benz білого кольору та втік з місця події. Патрульні перевірили прилеглу територію та виявили також пошкоджений дорожній знак «Дати дорогу». Очевидці події показали напрямок руху автомобіля. Інспектори оглянули територію одного з ринків та виявили припаркований транспортний засіб, який мав характерні пошкодження та сліди білої фарби.

Патрульні побачили в автомобілі водія та попросили його пояснити свої дії. Чоловік поводився агресивно, документів на право керування, на транспортний засіб та поліс страхування він не мав, а також в нього були наявні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки на стан сп’яніння – 1.62 проміле, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

Крім цього, чоловік почав погрожувати власнику автомобіля, який він пошкодив, а на зауваження інспекторів не реагував. Патрульні затримали правопорушника та склали протокол за дрібне хуліганство. Також на чоловіка склали протокол за створення ДТП, втечу з місця ДТП, керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та постанову за керування без необхідних документів. Тепер долю цього правопорушника буде вирішувати суд.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *