ОСТАННІ НОВИНИ

Для допомоги дитячому мобільному хоспісу у Львові проведуть благодійну фотовиставку

|

В неділю, 13 серпня, у сквері «На валах», що навпроти Львівської ОДА, відбуватиметься благодійна фотовиставка просто неба «На прищіпках». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Фотовиставку поєднають  із аукціоном, відповідно глядачі зможуть придбати будь-які із робіт. Усі виручені кошти опісля будуть скеровані на благодійність. За інформацією організаторів, усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу Мобільному хоспісу для дітей ЗУСДМЦ. А після завершення фотовиставки буде оприлюднено звіт.

Для участі у заході запрошують усі охочі фотографи, як професіонали, так і любителі. Тематика світлин: «Я люблю життя».

Для того, аби взяти участь у виставці, потрібно роздрукувати власні фото (формат не менше 15*21), об`єднані згаданою тематикою, і розвісити їх на мотузках у сквері (участь у виставці безкоштовна). На звороті бажано залишати коротку інформацію про автора чи кадр, аби покупець при потребі міг сконтактувати з фотографом.

Для тих, хто бажає придбати будь-які світлини з виставки “На прищіпках”, це можна буде зробити за добровільну пожертву (від 10 грн/фото).

Прийти та розвісити свої світлини чи придбати кадри, які найбільше впали в око, можна протягом дня з 12:00 до 19:00 у неділю, 13 серпня. Деталі за тел.: 097 51 44 642.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *