ОСТАННІ НОВИНИ

Національний телепроект «Українська пісня» визначив фіналістів

|

Незабаром 15 молодих виконавців виступлять на «Арені Львів» у грандіозному Національному телепроекті «Українська пісня», хедлайнерами якого є співачка Злата Огнєвіч та гурти «Тартак», «Антитіла», «Скрябін». Про це Львівському порталу повідомили організатори проекту.

До Дня незалежності України, 26 серпня, на «Арені Львів» відбудеться фінал масштабного Національного телепроекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project». Того дня на одній сцені у грандіозному концерті-марафоні разом із найвідомішими українськими зірками Златою Огнєвіч, гуртами «Тартак», «Антитіла» та «Скрябін» виступлять молоді виконавці – фіналісти проекту з різних міст України.

Оргкомітет «Української пісні» отримав близько 300 заявок від представників нової генерації української музики. З них було обрано 13 фіналістів – це виконавці та гурти з різних міст України, які працюють у різних музичних жанрах: «Шосте Чуття», Double Life, Юра Самовілов, Paulman, ARLETT, «Степ», Натоліч, Jazzforacat, San4ito/de Joker, LUKA, ХАС, VETA Kozakova, My Ree GROUP.

Ще двоє виконавців мають шанс потрапити у концертну програму 26 серпня шляхом голосування на сторінці проекту у Facebook. За це право до 15 серпня борються такі учасники: KOST.band, «Біла Вежа», «Колір», Shvets і Tasha Cruz.

Квитки на грандіозний концерт Національного телепроекту «Українська пісня 2017» 26 серпня на «Арені Львів» – тут.

ВАЖЛИВО! Для бійців та ветеранів АТО вхід буде вільним: достатньо показати при вході Посвідчення учасника бойових дій.

Довідка

Національний телепроект «Українська пісня / Ukrainian Song Project» започатковано торік з метою пошуку, розповсюдження та промоції україномовної музики різних жанрів як в Україні, так і за кордоном. За словами організаторів, головне їхнє завдання – створення музичного проекту із новим українським обличчям. Проекту, який стане подією не лише для України, а й набуде міжнародного значення. Гасло Ukrainian Song Project – «Україна чекає, Україна вимагає української пісні!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *