ОСТАННІ НОВИНИ

Шевченківська райадміністрація «розтринькала» півмільйона гривень

|

Фахівці Західного офісу Держаудитслужби під час ревізії виявили у Шевченківській районній адміністрації Львівської міської ради фінансові порушення, що призвели до втрат, на суму 529,5 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держаудитслужби.

Зокрема, під час зустрічних звірок аудитори не знайшли підтвердження виконання ремонтно-будівельних робіт, включених до актів приймання, та виявили завищення розцінок і вартості матеріалів. Не знайдено підтвердження роботи машин і механізмів, зокрема автогрейдера та екскаватора, при облаштуванні зупинки громадського транспорту тощо. Це дало підстави стверджувати, що за виконані ремонтно-будівельні роботи районна адміністрація зайво сплатила майже 315 тис. грн.

Крім того, зайво витрачено майже 205 тис. грн на послуги з благоустрою та з прибирання адмінбудівлі. Також виявлено покриття витрат сторонніх юридичних осіб та зайву сплату єдиного соціального внеску на суму понад 10 тис. грн.

За допущені порушення на посадових осіб районної адміністрації складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності.

За результатами ревізії голові районної адміністрації надіслано обов’язкові до виконання вимоги щодо усунення виявлених порушень.

Про результати ревізії поінформовано Львівську місцеву прокуратуру № 2.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *