ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали групу бандитів, які викрадали самотніх людей, щоб заволодіти їхнім житлом

|

Сьогодні, 2 серпня, у Львові затримано групу осіб, які займались викраденням та незаконним утриманням одиноких громадян, з метою заволодіння їх житлом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Власне, 2 серпня прокуратурою області, спільно Львівським управлінням внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України викрито та задокументовано протиправну діяльність групи осіб, які перебуваючи у злочинній змові з працівниками поліції, займались викраденням та незаконним утриманням одиноких громадян, з метою заволодіння їх житлом.

Під час одночасного проведення 11 санкціонованих судом обшуків, звільнено потерпілого, квартирою якого шляхом підробки документів, заволоділи шахраї. Як з’ясувалось, чоловіка насильно утримували у іншому приміщенні проти його волі близько місяця.

Також, правоохоронцями вилучено значну кількість документів на різні житлові помешкання, засоби зв’язку та інші речові докази, а також у порядку ст. 208 КПК України, затримано п’ятьох основних учасників вказаної злочинної групи.

До ЄРДР внесено відомості за ч.3 ст.190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах або шляхом незаконних операцій з використанням електрообчислювальної техніки), ч.2 ст. 146(незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.2 ст. 365КК України (перевищення влади та службових повноважень працівником правоохоронного органу). На даний час проводяться першочергові слідчі дії, з метою встановлення усіх учасників вказаного злочинного угрупування.

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжних заходів.

Фото: Styler – РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *