ОСТАННІ НОВИНИ

До 10 років тюрми «світить» посадовцю колонії, якого впіймали на хабарі

|

За хабарництво посадовцю колонії загрожує 10 років ув’язнення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Прокуратурою області спільно з Управлінням захисту економіки у Львівській області задокументовано факт неправомірної вигоди помічником керівництва однієї із виправних колоній на Львівщині.

Як з’ясувалось, неправомірну вигоду службова особа цієї колонії отримала за надання в оренду приміщень і вирішення інших господарських питань цього закладу.

Нагадаємо, вчора, 31 липня, правоохоронцями затримано вказану посадову особу на отриманні 9 тис грн неправомірної вигоди від підприємця, якому зловмисник обіцяв сприяти в укладені договору оренди та заниженні плати за оренду складського приміщення, що належить виправному закладу.

Сьогодні, працівники слідчого управління прокуратури Львівської області повідомили вищевказаному посадовцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Досудове розслідування триває.

Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Фото: прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *