ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через спеку деформувалась колія

|

На перетині вул. Івана Франка – Скельна впродовж останніх двох тижнів двічі трапились інциденти несподіваної деформації трамвайної колії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Однією з причин є висока температура повітря та пряме сонячне проміння, яке впродовж світлового дня безперервно потрапляє на певні ділянки дороги. Як наслідок нагрівається метал до дуже високих температур, що призводить до деформації колії.

«Неполадки на колії вдалося оперативно ліквідувати силами служби колії ЛКП «Львівелектротранс». Також сьогодні активно розпрацьовуємо монтаж спеціальних теплових компенсаторів, що знижуватимуть температуру рейок колії, завдяки чому такі інциденти не повторюватимуться у майбутньому», – розповідає Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, ділянка колії на перетині вул. Івана Франка – Скельна, на якій трапились інциденти деформації, реконструйована ще у 1998 році. На період реконструкції використовувались найновіші технології та матеріали того часу. Станом на сьогодні пошкоджена ділянка колії перебуває у задовільному стані.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *