ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО: ворог поранив п’ятьох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, п’ятеро військовослужбовців отримали поранення та травмування. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Одразу після опівночі бойовики здійснили по одній короткій збройній провокації у Новоолександрівці та Попасній. Після цього на фронті було спокійно до 13 години, коли окупанти відкрили вогонь з гранатометів по Новотошківському. В подальшому, ворог зосередив свою вогневу активність поблизу Кримського – з 17 години до кінця доби бойовики провели там 7 обстрілів. Окупанти застосовували стрілецьку зброю, гранатомети різних модифікацій, а також міномети. Українські військові відкривали вогонь у відповідь на найбільш зухвалі збройні провокації з боку ворога.

Вчора на Луганському напрямку сталося 11 обстрілів з боку бойовиків, зокрема 4 – з мінометів.

Донецький напрямок

80 % відсотків збройних провокацій вчора припали на ділянку фронту Авдіївка – позиція «Шахта Бутовка», де російсько-окупаційні війська 4 рази відкривали вогонь з гранатометів. Ще один обстріл з гранатометів відбувся в Луганському.

Вчора на Донецькому напрямку сталося 5 збройних провокацій з боку ворога.

Маріупольський напрямок

Пізно ввечері бойовики провели по одному обстрілу з гранатометів у Павлополі і Широкиному. На інших ділянках фронту вчора було спокійно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *