ОСТАННІ НОВИНИ

Біля залізничного вокзалу двоє ромів пограбували перехожого

|

Патрульні затримали затримали закарпатців, який пограбував перехожого  на залізничному вокзалі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Патрульні отримали виклик цієї ночі, що на вулиці Кропивницького перебувають особи, які зі слів заявника вчинили грабіж на площі Двірцевій. За словами заявника представники однієї із нацменшин відкрито заволоділи мобільним телефоном потерпілого в сквері біля Залізничного вокзалу. Інспектори затримали осіб і під час поверхневої перевірки виявили телефон, схожий на викрадений. На місце викликали слідчих.

Ще один екіпаж патрульних вирушив на пошуки потерпілого. В приміщені вокзалу патрульні виявили чоловіка якого пограбували. Він написав заяву. Затриманими виявилися мешканці Закарпатської області. Один з них, а саме 32-річний громадянин раніше вже притягався за крадіжку із проникненням. Осіб доставили у Залізничний відділ поліції. Згодом, осіб помістили в ізолятор тимчасового тримання. Попередня кваліфікація події – грабіж вчинений групою осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *