ОСТАННІ НОВИНИ

У Яворівському районі жінка на «Рено» переїхала хлопчика і втекла з місця ДТП

|

На Яворівщині водійка вчинила наїзд на дитину та залишила місце пригоди. Правоохоронці встановили особу водія. Її автомобіль доставлений на арештмайданчик Яворівського відділу поліції. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В поліцію 17 липня надійшла інформація від медиків про те, що у селі Солуки Яворівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої неповнолітній отримав тілесні ушкодження.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Рено-Меган» скоїв наїзд на 8-річного місцевого мешканця, після чого зник з місця пригоди. Потерпілий був госпіталізований у лікарню з діагнозом: струс головного мозку, забійні садна обличчя, рук та ніг.

Як з’ясувалося, керувала іномаркою 36-річна жителька міста Яворів. Автомобіль був доставлений на арештмайданчик відділу поліції.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).  Статтею передбачене покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нараді проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *