ОСТАННІ НОВИНИ

Новим керівником Львівського бронетанкового заводу став заступник Тимківа

|

Керівництво ДК «Укроборонпром» відсторонило від виконання своїх обов’язків директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа на час проведення розслідування Національним антикорупційним бюро України. Обов’язки керуючого покладено на одного з заступників – Олександра Гофнара.  Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі концерну.

«Укроборонпром» системно бореться з корупцією на своїх підприємствах і тісно співпрацює з правоохоронними органами, журналістами і громадськими організаціями. За 3 роки Держконцерн передав правоохоронцям 158 матеріалів щодо протиправних оборудок на загальну суму 657,2 млн грн, 10,3 млн дол. США та 373,3 тис. євро. За направленими Концерном матеріалами правоохоронними органами здійснюється досудове розслідування за 41 кримінальним провадженням.Під час системних внутрішніх перевірок фінансово-господарської діяльності підприємств за 3 роки було заблоковано 3,5 млрд грн сумнівних трансакцій, попереджено втрату при списанні, відчуженні та наданні в оренду державного майна. 25 керівників підприємств відсторонені від посад за результатами виявлених порушень, 18 службових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності на підставі матеріалів перевірок. », – прокоментували цю ситуацію у концерні.

Нещодавн НАБУ спільно з прокурорами САП затримали директора ДП «Львівський бронетанковий завод» Романа Тимківа, його заступника Олега Ткаченка та низку посадовців Збройних сил за корупційну схему з вживаними двигунами.

За інформацією слідства, службовці ЗСУ спільно з посадовцями Львівського бронетанкового заводу закуповували запчастини та комплектуючі до бронетанкового озброєння та техніки, розтративши 28,5 млн грн бюджетних коштів.

Солом’янський райсуд Києва обрав директору Львівського бронетанкового завода Роману Тимківу запобіжний захід у вигляді 60 діб арешту із можливістю вийти на волю за 2 млн грн застави.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *