ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового створять Муніципальне бюро доброчесності та запобігання корупції

|

Сьогодні, 14 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про створення Муніципального бюро з питань доброчесності та запобігання корупції Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

Як зазначається у документі, керуючись ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення вимог Конституції України, законів України, організації належної роботи Львівської міської ради виконком вирішив погодити створення у міськраді Муніципального бюро з питань доброчесності та запобігання корупції.

Зокрема, постановлено створити робочу групу з вирішення організаційних питань та напрацювання необхідних проектів актів, пов’язаних із створенням цього бюро.

«Вже протягом 5 років Львівська міська рада  працює з низкою голландських фахівців щодо різного роду проектів по доброчесності, моральності прийняття рішень. І, власне, завдяки активній позиції міськради, активній праці голландських експертів Львів здобув право на можливість створення першого в Україні такого проектного офісу щодо доброчесності, який буде працювати щодо попередження низки негативних процесів, які можуть виникати, напрацьовувати різні профілактичні заходи. Найважливіше те, що це може здійснюватися в рамках міжнародного голландського проекту…», – зазначив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *