ОСТАННІ НОВИНИ

Влада Львова передумала викупляти з приватних рук міський стадіон «Сільмаш»?

|

У департаменті  економічного розвитку Львівської міської ради відсутня інформація про викуп мерією стадіону «Сільмаш» у Львові. Про це повідомив міський депутат Сергій Івах.

За його словами, виходить так, що ніхто не збирається викуповувати стадіон.

« 29 червня на останньому пленарному засіданні направив звернення до директора департаменту економічного розвитку ЛМР Ірини Кулинич щодо виділення у бюджеті відповідних видатків у розмірі 5,3 млн. грн. для викупу у ТзОВ «Три Корони Девелопмент» об’єктів нерухомого майна за адресою вул.Городоцька, 207.  Попередньо з цим же проханням звернувся на комісію фінансів та планування бюджету, члени якої одноголосно підтримали моє звернення щодо виділення коштів. І ось отримую відповідь, що у департаменті економічного розвитку(!!!) відсутня інформація та будь-які пропозиції щодо необхідності викупу нерухомого майна у ТзОВ «Три Корони Девелопмент»!
Тобто стає зрозуміло, що ніхто нічого не збирається викуповувати і спортивна громадськість Львова, можливо, дарма чекає на повернення стадіону! Виникає запитання, на чиєму боці грають міські чиновники?», – зазначає депутат.

«Отже, подаю ще одне аналогічне звернення у департамент економічного розвитку і усі разом з нетерпінням очікуємо на відповідь», – додає він

Нагадаємо, Львівська міська рада буде намагатися з другої спроби викупити стадіон «Сільмаш» з приватних рук.

Як відомо, нещодавно на території стадіону виявила бажання будуватись церква.

Як писав раніше Львівський портал, історія зі стадіоном «Сільмаш» та його викупом у підприємства «Три корони» була довгою і важкою. Чому цей стадіон став ласим шматочком для забудовників і не лише – читайте тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *