ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати вдруге погодили викуп львівського стадіону «Сільмаш» з приватних рук

|

Львівська міська рада викупить приміщення колишнього стадіону «Сільмаш» у підприємства ТзОВ «Три корони Девелопмент». Відповідне рішення сьогодні, 18 травня, прийняли 43 міські обранці, передає кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

Як йдеться у пояснювальній записці до ухвали, йдеться про викупу товариства з обмеженою відповідальністю “Три Корони Девелопмент“ для суспільних потреб об’єкт нерухомого майна – роздягальні для спортсменів, позначеної у технічній документації літерою “Д’-2“ загальною площею 392,3 кв. м та споруди стадіону, яка складається з: футбольного поля і воріт, позначених в технічній документації цифрою “№ 1“, огорож, позначених у технічній документації цифрами “№ 2“, “№ 3“, бігової доріжки, позначеної у технічній документації літерою “І“ на вул. Городоцькій, 207 за ціною, визначеною суб’єктом оціночної діяльності.

За словами керівника юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич, місто викупить приміщення стадіону за 5 млн 537 тис. грн.

«Нам точно відомо, що власник цього об’єкту буде проти викупу і буде звертатись із позовом до суду», – додала вона.

Викупом займатиметься у 5-денний термін комунальне підприємство «Спортресурс».

Водночас сьогодні зранку мешканці перекрили пішохідний перехід на вулиці Городоцькій з вимогою не забудовувати територію заводу «Сільмаш».  Як відомо, на території стадіону виявила бажання будуватись церква.

Минулого року депутати вже голосували за викуп стадіону “Сільмаш”.

Як писав раніше Львівський портал, історія зі стадіоном «Сільмаш» та його викупом у підприємства «Три корони» була довгою і важкою. Чому цей стадіон став ласим шматочком для забудовників і не лише – читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *