ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам пообіцяли не будувати на стадіону «Сільмаш» церкву без громадських обговорень

|

На стадіоні «Сільмаш» (вул. Сулими,1) у Львові планують побудувати спортивний комплекс для занять паралімпійців і мало мобільної групи населення. Про це повідомила депутат міськради Львова Анна Мармуляк.

«На прохання мешканців з особливими потребами постійна комісія культури, молодіжної політики та спорту, а також комісія фінансів та планування бюджету проголосувала рішення позитивно. На сьогодні маємо підтриману ініціативу спортсменів відновити стадіон «Сільмаш», – зазначила депутат.

Водночас вона наголосила, що врахування зауважень та побажань мешканців мікрорайону стосовно можливості розміщення додатково спортивних тренажерів і громадського простору, сакральної споруди та дитячого майданчика потребує внесення змін в план зонування території Франківського району.

«Проект детального плану території з метою врахування інтересів громадськості проходитиме громадське обговорення за участі мешканців і депутатів», – додала А. Мармуляк.

Нагадаємо, нещодавно виконком міськради Львова прийняв рішення про розроблення детального плану території із зміною функціонального зонування території у районі вул. І. Сулими, вул. Поперечної, вул. Зв’язкової – території, де розташований стадіон «Сільмаш».

Нагадаємо, Львівська міська рада буде намагатися з другої спроби викупити стадіон «Сільмаш» з приватних рук.

Як відомо, нещодавно на території стадіону виявила бажання будуватись церква.

Як писав раніше Львівський портал, історія зі стадіоном «Сільмаш» та його викупом у підприємства «Три корони» була довгою і важкою. Чому цей стадіон став ласим шматочком для забудовників і не лише – читайте тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *