ОСТАННІ НОВИНИ

За право впроваджувати у Львові систему е-квитка позмагаються десятки компанії з усього світу

|

За 2 тижні, 14 червня, до Львова приїдуть представники 52 компаній з усього світу, які будуть змагатись за право впроваджувати системи електронної оплати проїду у транспорті міста. Про це сьогодні на брифінгу розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми разом з фахівцями та консультантами Європейського банку реконструкції та розвитку повинні будемо вибрати ту компанію, яка буде мати відповідний досвід, має достатні фінансові потуги та підходи до тих вимог, які ми ставимо для них задля реалізації цього проекту. Відтак, всі ці компанії будуть проходити першу кваліфікацію для ознайомлення з вимогами, які ми ставимо, зі Львовом і специфікою його транспорту та тим, як ми бачимо для себе е-квиток. Потім з цих 52 компаній ми оберемо 10, які ми вважатимемо найкращими, а потім з них визначимо переможця», – розповів Олег Береза.

Варто додати, що цей захід буде транслювати в онлайн-режимі на YouTube, що дасть можливість тим компаніям, представники яких фізично не зможуть бути присутніми у Львові, брати участь у тендері.

Як повідомляв Львівський портал раніше, 17 листопада 2016 року Верховна Рада України ухвалила в першому читанні законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті» (р.№ 4121).

Водночас додамо, що цього дня фракція «Самопоміч» Верховної Ради України не голосувала за законопроект № 4121. Натомість у Садового добряче попіарилися на темі е-квитка у Львові: прес-служба Львівської міської ради розповсюдила інформацію про те,  що 17 листопада у Львові підписали угоду щодо кредитного фінансування проекту автоматизованого збору оплати за проїзд у громадському транспорті міста, на якому був присутній лідер «Самопомочі», міський голова Львова Андрій Садовий.

Нещодавно Рада ратифікувала угоду з ЄІБ: Львів оновить громадський транспорт і отримає кошти на е-квиток.

Сьогодні «Львівавтодор» оголосив конкурс серед дизайнерських фірм на кращу ідею логотипу та дизайну електронного квитка «ЛеоКарт».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *