ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські компанії запрошують розробити дизайн і логотип е-квитка «ЛеоКарт»

|

«Львівавтодор» оголошує конкурс серед дизайнерських фірм на кращу ідею логотипу та дизайну електронного квитка «ЛеоКарт». Подати заявку на конкурс можна з 1 по 15 червня, після чого конкурсна комісія вибере найкращий варіант, передає Львівський портал.

Фірма-переможець отримає замовлення на розробку бренд-буку, де буде детально прописано усі умови використання логотипу, як в офіційних, так і в інформаційно-рекламних документах.

Як зазначили представники «Львівавтодору», це має бути логотип, який певним чином пов’язаний з містом, транспортом і несе в собі якусь ідею.

«Така велика увага до дизайну електронного квитка, бо в перспективі це стане ще одним із символів, ще одним із носіїв бренду міста. Власне тому ми створили невелику, але досить якісну комісію у складі 5 осіб, до якої залучена і громадськість, і фахівці з дизайну, і представники міської влади. Відтак, ми запрошуємо до цього конкурсу усі львівські компанії, що є фахівцями з дизайну і мають не менше 5 років досвіду у виконанні подібних робіт», – наголосив директор ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» Андрій Вишневський.

Членами конкурсної комісії є: Василь Косів, Юрій Кужелюк, Андрій Москаленко, Святослав Товстига і Олексій Хміль.

«Фірми мають запропонувати найбільш інноваційний підхід, як це можна зробити, тому що Львів сьогодні дивиться з точки зору найкращих світових прикладів. В першу чергу, це має бути дуже зручно для мешканців, які тут живуть, тому до у Львові близько 60% людей є в онлайні. Тому вони мають отримувати таку замкнуту послугу, що не носити з собою 10 різних карточок, а мати змогу бути максимально мобільними», – додав заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Щоб стати учасником конкурсу потрібно подати письмову заявку на ім’я директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, проект логотипу в електронному вигляді формату JPG і у письмовому вигляді з печаткою підприємства. Подання проектів здійснюється за адресою: м. Львів. Вул. Галицькі Пасіки, 7. Електронні документи надсилаються на електронну пошту: [email protected]. Для отримання положення про умови проведення конкурсу у уточнення порядку проведення конкурсу необхідно звертатися до начальника відділу автоматизованої системи оплати проїзду ЛПК «Львівавтодор» Сергія Журбенка (тел. 067-311-60-11).

Як повідомляв Львівський портал раніше, 17 листопада 2016 року Верховна Рада України ухвалила в першому читанні законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті» (р.№ 4121).

Водночас додамо, що цього дня фракція «Самопоміч» Верховної Ради України не голосувала за законопроект № 4121. Натомість у Садового добряче попіарилися на темі е-квитка у Львові: прес-служба Львівської міської ради розповсюдила інформацію про те,  що 17 листопада у Львові підписали угоду щодо кредитного фінансування проекту автоматизованого збору оплати за проїзд у громадському транспорті міста, на якому був присутній лідер «Самопомочі», міський голова Львова Андрій Садовий.

Нещодавно Рада ратифікувала угоду з ЄІБ: Львів оновить громадський транспорт і отримає кошти на е-квиток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *