ОСТАННІ НОВИНИ

«Самопоміч» піариться на темі е-квитка у Львові, свідомо саботуючи цей процес у Верховній Раді

|

Фракція «Самопоміч» Верховної Ради України не голосувала за законопроект № 4121, який відкриває шлях до впровадження електронного квитка в міському пасажирському транспорті. Про це передає кореспондент Львівського порталу.

211

Сьогодні, 17 листопада, у Верховній Раді України в першому читанні був ухвалений законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті» (р.№ 4121), який реально дозволить впровадити автоматизовану системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті.

Фракція «Самопоміч» у повному складі не голосувала за цей документ.

1aaaa

Натомість прес-служба Львівської міської ради розповсюдила інформацію про те,  що сьогодні, 17 листопада, у Львові підписали угоду щодо кредитного фінансування проекту автоматизованого збору оплати за проїзд у громадському транспорті міста, на якому був присутній лідер «Самопомочі», міський голова Львова Андрій Садовий.

210

«Таким чином, Львів отримає від Європейського банку реконструкції та розвитку 10 млн євро на впровадження електронного квитка», – йшлося у повідомленні.

Весь список тих, хто не проголосував, або взагалі прогуляв засідання дивіться тут: Поіменне голосування

Фото: скрін із сайту ВРУ та соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *