ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовнику «Знесіння», якого підозрюють у зґвалтуванні дівчини, призначили 125 тисяч застави

|

Сьогодні, 17 травня, у Миколаївському районному судді Львівської області обрали запобіжний захід для львівського бізнесмена Володимира Шведа, якого підозрюють у зґвалтуванні 24-річної мешканки одного з сіл району. Про це повідомив журналіст та волонтер Руслан Оруджев, передає Форпост.

«На думку судді він законно відсторонив від розгляду адвоката, не допитав потерпілу, не допитав свідків, які йшли і бачили авто, яке виїжджало, і на підставі цього виніс рішення про тримання під вартою з можливістю внесення застави 125 тисяч гривень», – розповів Руслан Оруджев.

Також він додав, що сторона потерпілої буде оскаржувати дане рішення. «Зараз бізнесмен їде в ізолятор. І поки буде оскарження, а воно буде, за ці лічені дні він дізнається, що таке слідчий ізолятор. А там приємного мало. Проте для доларового мільйонера такий розмір застави – це навіть не смішно», – додав Руслан Оруджев.

Як повідомляв раніше Львівський портал, неподалік Миколаєва водій на «Мерседесі» запропонував підвезти дівчину додому, завіз її у ліс та зґвалтував. Ґвалтівником виявився відомий львівський забудовник парку «Знесіння» Володимир Швед.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *