ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським ґвалтівником дівчини виявився забудовник «Знесіння»?

|

Справа про львівського ґвалтівника, який напав на дівчину неподалік Миколаєва, набирає обертів. Чоловік виявився відомим львівським забудовником парку «Знесіння». Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив ветеран АТО, журналіст та волонтер Руслан Оруджев, передає кореспондент Львівського порталу.

Джерела Львівського порталу у правоохоронних органах також підтвердили цю інформацію.

За словами Р. Оруджева, підозрюваний змусив дівчину до близькості за допомогою ножа. Зараз він у Городоцькому ізоляторі тимчасового утримання.

«Справа про зґвалтування львівським мажором. Людям з слабкою психікою категорично не читати. Неділя. Раковець. Зупинка громадського транспорту. Молода дівчина повертається з роботи та чекає маршрутку до свого райцентру – Миколаєва. Зупиняється чорний Мерседес. Чоловік поважного віку розпитує дорогу. Він в батьки годиться юначці… (Жертві виявилося по дорозі додому і вона сіла у авто майбутнього кривдника – ред.) Через 10 хвилин вони таки були на місці. Однак те, що відбулось далі не вкладається в голову. За кількасот метрів від дорожнього знаку Миколаїв ця мразь припаркувалась, дістала ніж і змусила дівчину до близькості», – йдеться у повідомленні.

Також ветеран АТО побоюється, що чоловік спробує задіяти важелі впливу на суд, який сьогодні має обрати йому міру запобіжного заходу. Відтак він оприлюднив громадськості його ім’я та прізвище.

«Знайомтесь з під@ром! Швед Володимир Володимирович! Так, це знаний львівський бізнесюк. Тв@рь, яка відзначилась забудовою парку «Знесіння»! Він знаходиться в Городоцькому ізоляторі тимчасового утримання. Сьогодні суд з обрання міри запобіжного заходу. Розглядає справу Миколаївський районний суд… Маємо надію на об’єктивність суддів. Погрожувати не будемо, проте рецепти коктейлю молотова пам’ятаємо, і де брати шини в курсі.

Усі можливі знайомства в кримінальному світі та серед службовців Пенітенціарної служби в даний момент задіюються – на кону палаюча путівка в когутячий бокс», – повідомив Руслан Оруджев.

Джерела Львівського порталу у правоохоронних органах підтвердили інформацію, що у зґвалтуванні дійсно підозрюється Володимир Швед.

Раніше у ЗМІ публікувалася інформація, що до забудови парку «Знесіння» причетний бізнесмен Володимир Швед.

Як відомо, нещодавно Господарський суд Львівської області частково задовольнив позов щодо забудови ТзОВ «Архібуд» парку «Знесіння».

Будівництво пов’язаною із народними депутатами від БПП Ярославом та Богданом Дубневичами. Воно ведеться фірмою «Архібуд» на вул. Довбуша із порушеннями природоохоронного, оборонного та земельного законодавств. Історія з цим парком триває ще з 2007 року і тягне за собою не одну оборудку та судову тяганину. Детальніше про незаконне будівництво у парку «Знесіння» Львівський портал писав у матеріалі: «Чим дихатимеш, Львове? Як місту відтяли частину «зелених» легень на поталу забудовникам».

Варто також додати, що представник забудовника ТзОВ «Архібуду» у коментарі Львівському порталу повідомив, що: «жодного відношення до ґвалтівника Володимира Шведи не мають». За їхніми даними, мова про двох різних забудовників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *