ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий завищує обсяги сміття, які вивозяться зі Львова, – Синютка

|

Львівська міська рада завищує обсяги сміття, яке вивозиться з міста Львова. Про це повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, пише Справжня Варта.

«Коли представники міської ради говорять, що у добу виробляється 600 тон сміття, то я знаю, що це неправда», – сказав Синютка.

Голова ОДА додав, що може бути різниця у плюс-мінус 10-20 тон, але «не у 200 тон різниці».

«Це все неправильно, адже ми розуміємо, що на ці обсяги сміття також виділяються гроші», – додав голова ОДА.

Як відомо, напередодні Великодня відбулася важлива зустріч за участі народних депутатів з групи «Львівщина», міськими головами міст області, керівництва області та Львова на якій депутати закликали всіх припинити спекуляції та проявити солідарність та допомогти Львову із вивезенням сміття.

Це дало поштовх до того що керівники майже усіх міст Львівщини, де є полігони (19 із 20), погодилися підписати меморандум із Львовом, який би регламентував подальше вирішення сміттєвої проблеми.

Після підписання меморандуму щодо вирішення питання вивезення ТПВ із Львова, Броди влаштували саботаж підписання «сміттєвого» меморандуму зі Львовом.

Детальніше про ситуацію можна ознайомитися у статті Львівського порталу: Дивовижна панацея чи примусовий компроміс. Що насправді стоїть за підписанням «сміттєвого» меморандуму?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *