ОСТАННІ НОВИНИ

Попри кримінальне провадження у Львові таки зібралися будувати візит-центр у «Шевченківському гаю»

|

У Львові оголошено відкриті торги стосовно будівництва візит-центру на території Музею народної архітектури та побуту у Львові. Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro, передає кореспондент Львівського порталу.

Як повідомляється в інформації про предмет закупівлі, мова йде про будівництво візит-центру на території Музею народної архітектури та побуту у Львові на вул. Чернеча гора, 1.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій, згідно оголошення,  – 15.00 год. 24 квітня. Завтра, 25 квітня,  має пройти аукціон.

Очікувана вартість послуг – 24 млн 325 тис. грн..

Замовником будівництва виступає музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького.

Нагадаємо, що намір збудувати візит-центр на території «Музею народної архітектури та побуту у м.Львові» по вул. Чернеча Гора, 1 (народна назва – «Шевченківський га») викликав широкий резонанс у місті Львові.

Як писав Львівський портал, активісти публічно цікавились у влади Львова, де поділися 15 га землі «Шевченківського гаю», та чому чиновники знищують Шевченківський гай в догоду бізнес-партнерам міського голови Львова Андрія Садового?

Також львівські активісти на початку серпня цього року проінспектували неналежний стан «Шевченківського гаю». Окрім цього міську владу звинуватили у приховуванні інформації про візит-центр у «Шевченківському гаю», та розділенні площі візит-центру в «Шевченківському гаю».

А нещодавно стосовно намірів будівництва візит-центру в «Шевченківському гаю» поліція відкрила кримінальне провадження.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *