ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок падіння військового гелікоптеру у Краматорську загинув львів’янин

|

Вчора, 26 березня, внаслідок падіння військового гелікоптера Мі-2 у Краматорську загинув полковник запасу Віктор Калитич. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, передає кореспондент Львівського порталу.

«Полковник запасу Калитич Віктор Михайлович. Один з кращих артилeристів ЗСУ», – написав Ганущин.

За інформацією Львівської ОДА, Віктор Калитич був начальником служби ракетно-артилерійського забезпечення ЗСУ. Народився у 1963 р. у м. Чоп (Закарпаття), служив та жив у Львові.

З 1985 до 1990 року служив у Групі радянських військ у Німеччині на посаді начальника загону, командира радіотехнічних військ. З 1990 до 1992 – у Червонопрапорному Далекосхідному окрузі, що у Хабаровську, на посаді командира. З 1995 до 2005 служив у Західному оперативному командуванні. З вересня 2005 року – полковник запасу. З початку війни на Сході повернувся на службу.

Нагадаємо, вчора  в районі населеного пункту Малинівка, що неподалік Краматорська, розбився військовий гелікоптер Мі-2. Також повідомлялося, що через падіння вертольоту загинуло п’ятеро людей.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *