ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вшанували пам'ять В’ячеслава Чорновола

|

Сьогодні, 25 березня, у Львові представники влади та громадськості  вшанували пам’ять українського політика, публіциста, літературного критика, Героя України В’ячеслава Чорновола. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Постать В’ячеслава Чорновола заслуговує на повагу та шану.  Однак варто пам’ятати і той час, коли він був неоднозначною особистістю для багатьох людей, адже не усі поділяли його думку. Сьогодні маємо не забувати українських лідерів, вшановувати їх та дослухатись  до їхніх настанов», – наголосив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

У межах заходу представники влади та громадськості поклали квіти до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу, що у сквері «На вала»”. Опісля спільно виконали Державний Гімн України. А священики відслужили чин панахиди.

Долучилися до вшанування видатного українського діяча і учні спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи № 46 ім. В. Чорновола. Вони поклали лампадки до пам’ятника Герою України.

Зазначимо, що 25 березня минає 18 років із дня трагічної смерті великого сина України, борця за українську незалежність, політика і публіциста, Героя України В’ячеслава Чорновола.

Нагадаємо, 2017 рік на Львівщині проголосили роком В’ячеслава Чорновола. А 24 грудня 2017 року виповниться 80 років від дня його народження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *