ОСТАННІ НОВИНИ

З Стрийського лісгоспу незаконно вилучили землі на 300 тисяч гривень

|

Прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом незаконного вилучення земельних ділянок лісового фонду з ДП «Стрийський лісгосп». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) за фактом незаконного вилучення з користування ДП «Стрийський лісгосп» частини земельних ділянок з наявними на них лісовими насадженнями.

Вказані земельні ділянки, орієнтовною площею 0,9 га та вартістю понад 300 тисяч гривень були вилучені з численними порушеннями вимог чинного законодавства для подальшої передачі в користування суб’єктам господарювання для розміщення на них будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами. Внаслідок таких дій завдано тяжких наслідків інтересам держави.

На даний час проводиться досудове розслідування, а також триває збір документів з метою пред’явлення позовів про повернення у власність держави вказаних земельних ділянок лісового фонду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *