ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові серед білого дня розбійник напав на чоловіка та відібрав 40 тисяч гривень

|

Львівські правоохоронці викрили зловмисника, причетного до розбійного нападу. За кримінальне правопорушення, вчинене два тижні тому, львів’янин затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Залізничний відділ поліції 4 березня звернувся 41-річний житель Перемишлянського району. Чоловік повідомив, що близько 13.30 на вулиці Виговського невідома особа вдарила його по голові і вирвала з рук сумку, в якій знаходилися особисті документи та гроші в сумі понад 40 000 гривень.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Залізничного відділу поліції встановили, що до скоєння нападу причетний 32-річний мешканець Львова. Його затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Правоохоронці встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *