ОСТАННІ НОВИНИ

Розшукують горе-водія, який збив на пішохідному переході в Дрогобичі 9-річного хлопчика, а потім втік

|

У Дрогобичі водій «Ланоса» травмував школяра і зник з місця події. Поліцейські просять зголоситися очевидців ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 13 березня о 15.25 на вулиці Трускавецькій, 25 у місті Дрогобич.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій автомобіля «Деу Ланос» червоного кольору скоїв наїзд на пішохода, 9-річного місцевого мешканця, учня четвертого класу, який переходив дорогу по пішохідному переході.

Внаслідок наїзду школяр отримав тілесні ушкодження: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій голови, садна обличчя».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, а також особу водія і місце перебування транспортного засобу, причетного до травмування дитини.

За цим фактом відкрито кримінального провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Поліцейські просять зголоситися очевидців автопригоди. «Якщо вам відомі деталі ДТП, або знаєте особу водія чи місце перебування транспортного засобу, звертайтесь у найближчий відділ поліції, або телефонуйте на оперативний номер 102», – наголошують правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *