ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дали старт будівництву на території скандального індустріального парку у Рясне-Руському

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив перші будівництва на території індустріального парку під Львовом.  Відповідне рішення було прийняте 10 березня, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, виконком затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво товариством з обмеженою відповідальністю “СіТіПарк Львів“ складського приміщення (перша черга) в індустріальному парку промислової зони “Рясне-2“ на вул. Т. Шевченка, земельна ділянка 1-1.

Як раніше повідомляв Львівський портал,  міський голова Львова Андрій Садовий примудрився «продати» інвесторам понад 23 гектари землі, яка навіть не входить до юрисдикції міськради Львова. Про деталі цієї справи читайте у матеріалі «Продати не своє. Чергова земельна афера львівських чиновників на 140 мільйонів?».

Зазначимо, що за цим фактом є відкрита кримінальна справа і за неї вже взялася  Генпрокуратура.

Додамо, що відповідно до договору купівлі-продажу, укладеного між ЛМР в особі міського голови Садового та ТзОВ «Сіті Парк Львів» в особі Кондзелки М.Б., земельну ділянку продали за 52 мільйони гривень. На всіх документах є підписи мера Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *