ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські зловили двох чоловіків, які мали при собі амфетамін

|

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисників, котрі мали з собою амфетамін. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Працівники Стрийського відділу поліції вилучили у одного з чоловіків дев’ять, а у іншого – один пакетик з психотропною речовиною вагою один грам кожен.

Працівники Стрийського відділу поліції під час оперативного відпрацювання міста виявили двох чоловіків, котрі поводились підозріло та намагались уникнути зустрічі з правоохоронцями. Поліцейські встановили їх особи – ними виявились двоє місцевих мешканців віком 35 та 29 років, котрі мали з собою фасовані пластикові пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою один грам кожен.

У одного з чоловіків правоохоронці вилучили дев’ять таких пакетиків, у іншого – один. Як пояснили чоловіки, у пакетиках була психотропна речовина –  амфетамін, яку вони зберігають для власного вжитку. Вилучену речовину скеровано на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *