ОСТАННІ НОВИНИ

З четверга шахтарі Львівщини припинять працювати?

|

З 9 березня шахтарі Львівщини прийняли рішення зупинити вивантаження вугілля в області. Про це у Facebook повідомив керівник Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно з Рішення Ради Голів Регіонального Об”єднання Незалежна профспілка гірників України м. Червонограда від 7.3.2017 року вирішила  з 9 години ранку 09.03.2017 призупинити відвантаження вугілля з усіх шахт ДП «Львіввугілля».

За словами М. Волинця, шахтарі ІІ зміни дільниці конвеєрного транспорту ш.”Степова” відмовилися спускатися в шахту та вимагають гарантій безпеки праці.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Львівщині стався вибух на шахті.  Також стало відомо, що на шахті «Степова» загинуло вісім шахтарів. Голова ЛОДА Олег Синютка припускає, що трагедія на шахті могла статися через вибух метану. Петро Порошенко оголосив всеукраїнську жалобу через трагедію на Львівщині. Двоє із 14 врятованих гірників перебувають у важкому стані. Володимир Гройсман на Львівщині пообіцяв, що держава подбає про родини загиблих шахтарів та поранених гірників шахти «Степова». Також прем’єр пообіцяв виділити сім’ям загиблим на шахті «Степовій» по 500 тисяч гривень.

7 березня Львівська облрада виділила кошти сім’ям загиблих гірників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *