ОСТАННІ НОВИНИ

Прем'єр обіцяє виділити сім'ям загиблим на шахті «Степовій» по 500 тисяч гривень

|

Сім’ї загиблих отримають по 500 тисяч гривень  матеріальної допомоги від держави. Про це після завершення засідання на шахті “Степова” повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми виділемо по 500 тисяч гривень сім’ям загиблим. Також ще вони отримають по 150-200 тисяч від різних соціальних фондів. Загалом компенсація становитиме 600-700 тисяч»- заявив глава уряду.

Володимир Гройсман додав,що у разі, якщо постраждалих треба буде доставити зі Львова до Києва або навпаки, то держава виділить літаки.

Прем’єр міністр зауважив, що на даний час є 19 постраждалих під час вибуху на шахті, четверо з них доставлені до лікарні Львова, інші перебувають в Червоноградській міській лікарні.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Львівщині стався вибух на шахті. Є загиблі. Також стало відомо, що на шахті «Степова» загинуло вісім шахтарів. Голова ЛОДА Олег Синютка припускає, що трагедія на шахті могла статися через вибух метану. Петро Порошенко оголосив всеукраїнську жалобу через трагедію на Львівщині. Двоє із 14 врятованих гірників перебувають у важкому стані. Володимир Гройсман на Львівщині пообіцяв, що держава подбає про родини загиблих шахтарів та поранених гірників шахти «Степова».

Фото: Львівська газета

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *