ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина провела в останню путь загиблих шахтарів

|

У Червонограді на Львівщині в суботу, 4 березня, провели в останню путь загиблих у результаті трагедії на шахті «Степова». Із восьми жертв вибуху троє родом із цього міста.

У церквах міста відбулося прощання із зовсім молодими гірниками — 26-річним Миколою Білоусовим і 32–річним Олександром Клаком. Ще одного жителя Червонограда, колишнього виконувача обов’язків начальника ділянки Ярослава Мелешка поховали у селі в Яворівському районі. Там живуть його батьки. Мелешку у цьому році виповнилося б 40 років.

42-річного Василя Михнича з села Себечів Сокальського району поховали в рідному селі. Пропрацював на шахті більше десяти років. З дружиною виховував сина, якому ледь виповнилося три роки.

Ще двоє загиблих – 41-річний Тарас Коліда та 37-річний Володимир Лозинський – жили у сусідніх селах. У них теж залишилися маленькі діти без батьків.

Ще один загиблий, Іван Бігун, був родом з села Хлівчани сусіднього району. Йому було 37.

Наймолодший серед загиблих Тарас Старошельський – кілька днів не дожив до свого 19-річчя.

Джерело: Дивись.Інфо

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Львівщині стався вибух на шахті. Є загиблі. Також стало відомо, що на шахті «Степова» загинуло вісім шахтарів. Голова ЛОДА Олег Синютка припускає, що трагедія на шахті могла статися через вибух метану. Петро Порошенко оголосив всеукраїнську жалобу через трагедію на Львівщині. Двоє із 14 врятованих гірників перебувають у важкому стані. Володимир Гройсман на Львівщині пообіцяв, що держава подбає про родини загиблих шахтарів та поранених гірників шахти «Степова». Також прем’єр пообіцяв виділити сім’ям загиблим на шахті «Степовій» по 500 тисяч гривень.

Учора повідомлялося, що загрози життю госпіталізованим гірникам шахти «Степова» немає.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *