ОСТАННІ НОВИНИ

Загрози життю госпіталізованим гірникам шахти «Степова» немає

|

Загрози життю 20 постраждалим під час вибуху на шахті «Степова» вже немає. Усі вони перевезені із Червоноградської лікарні до Опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

За даними міського управління охорони здоров’я, постраждалих під час вибуху на шахті «Степова» ВАТ «Львіввугілля», що під Червоноградом, перевезли з Червоноградської лікарні до Опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні. На ранок стан усіх 20 пацієнтів стабільний, надається уся необхідна медична допомога і загрози для життя постраждалих немає.

«20 постраждалих на шахті «Степова», які первинну допомогу отримали в Червоноградській лікарні,  поетапно, з  20 год. вечора до 3 год. ночі були доставлені до 8-ї лікарні. Впродовж ночі проводилися лікувальні заходи, і на ранок стан усіх пацієнтів стабільний, у частини – середньої важкості. Важкість стану зумовлюється опіками дихальних шляхів, у деяких пацієнтів також опіками обличчя і кістей. На даний момент загрози для життя жодного пацієнта немає. Всі отримують необхідну терапію, з постраждалими працюють психологи», – зазначив начальник управління охорони здоров’я міста Володимир Зуб.

Тіла загиблих доправлено до моргу Сокальського районного відділення судово – медичної експертизи.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Львівщині стався вибух на шахті «Степова». Є загиблі. Згодом стало відомо, що на шахті загинуло вісім шахтарів. Голова ЛОДА Олег Синютка припускає, що трагедія на шахті могла статися через вибух метану. Петро Порошенко оголосив всеукраїнську жалобу через трагедію на Львівщині. Двоє із 14 врятованих гірників перебувають у важкому стані. Володимир Гройсман на Львівщині пообіцяв, що держава подбає про родини загиблих шахтарів та поранених гірників шахти «Степова».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *