ОСТАННІ НОВИНИ

Балчун розповів, коли очікувати підвищення тарифів на «Укрзалізниці»

|

Індексація тарифів на перевезення «Укрзалізниці» відбудеться лише після покращення сервісу для пасажирів та оптимізації роботи пасажирського господарства. Про це на своїй офіційній сторінці у Фейсбук повідомив керівник ДП «Укрзалізниця» Войцех Балчун, передає кореспондент Львівського порталу.

На фото Войцех Балчун (УНІАН)

За словами чиновника пасажирські перевезення то унікальна публічна місія для перевізника…

«Дискутуємо про індексацію пасажирських тарифів у своєму колі, на правлінні, під час стратегічної сесії з нашою пасажирською вертикаллю, у високих урядових кабінетах. На сьогодні схиляємось до наступної моделі: спочатку показуємо реальні результати покращення сервісу для пасажирів, задіюємо внутрішні резерви для оптимізації роботи пасажирського господарства, домагаємось від працівників належного ставлення до своїх обов’язків. І тільки потім повертаємось до теми тарифів», – пообіцяв Войцех Балчун.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на «Укрзалізниці» повний провал структурних реформ, через зацікавлених «друзів». Також стало відомо, що за підсумками 2016 року орієнтовна вартість закупівель ПАТ «Укрзалізниця» в компаній народних депутатів України Ярослава та Боглана Дубневичів складала близько мільярда гривень. Окрім того стало відомо, що «Укрзалізниця» планує порізати на брухт майже 15 тисяч вагонів.

Згодом стало відомо, що зловживаннями Дубневичів в «Укрзалізниці» займеться НАБУ. А сам Войцех Балчун визнав монополію Дубневичів на «Укрзалізниці» та перевів стрілки на НАБУ, прокуратуру і СБУ.

Після цього НАБУ дали доступ до документів залізниці для розслідування змови з Дубневичами.

Окрім того В. Омелян повідомив, що Дубневичі хочуть також розширити свій вплив на «Укравтодор»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *