ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині торік всиновили 55-дітей-сиріт

|

Протягом 2016 року у Львівській області усиновили 55 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

діти

“При влаштуванні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання, дотримуємось принципу родинного походження та не роз’єднання рідних братів та сестер. Торік, скажімо, відбулось 5 усиновлень по 2 дитини та 2 усиновлення по 3 дитини”, – зазначив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.

Як повідомив Володимир Лис, в області невлаштованими до сімейних форм виховання залишилось 225 дітей-сиріт. З них в закладах системи Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я та Міністерства соціальної політики перебуває 167 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, троє дітей виховуються в закладах створених релігійними організаціями, ще 55 дітей навчаються в професійно технічних училищах та вищих навчальних закладах.

Варто зазначити, що у Львівській області  кількість усиновлень у порівнянні з 2015 роком, зросла з 45 до 55 дітей. На обліку кандидатів в усиновлювачі перебуває 163 подружні пари та одиноких громадян.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *