ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі чоловік «обчистив» будинок

|

Правоохоронці встановили особу зловмисника, котрий пограбував будинок у Дрогобичі. Як встановили працівники Дрогобицького відділу поліції, зловмисник проник у приміщення, розбивши вікно будинку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

злоый

У Дрогобицький відділ поліції 18 грудня близько 9.20 зателефонував 44-річний мешканець одного з сіл району, котрий повідомив, що 17 грудня невідомий проник у його будинок і незаконно заволодів двома колонками, мобільним телефоном «Нокіа» та ліхтарем.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у приміщення, розбивши вікно будинку.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний мешканець одного з сіл Турківського району.  Речові докази у чоловіка правоохоронці вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає – від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *