ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатів Львівської міськради кличуть на «Сільмаш» розібратися у ситуації і не допустити там «сміттярки»

|

У вівторок, 20 грудня, планується виїзне засідання комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міськради на «Сільмаші». Про це організатори події повідомили у Facebook, передає Львівський портал.

dsc_7943

Так, до участі в виїзному засіданні запрошують депутатів, журналістів та всіх кого хвилює питання можливої «сміттярки» в межах міста, а саме між мікрорайонами Рясне та Білогорща,

Як йдеться у повідомленні, у промисловій зоні «Рясне», де «Львівспецкомунтранс» планує отримати земельну ділянку, компанія «Захід Ресурс Плюс» вже розміщає обладнання для пресування сміття.

На це виїзне засідання також буде запрошено директора ЛКП «Львівспецкомунтранс» Тараса Стефанишина для зазначення місця ділянки та пояснення для яких виробничих потреб вона потрібна «Львівспецкомунтрансу».

Як повідомляв Львівський портал, 16 грудня 16 грудня на територію ЛКП «Львіспецкомунтранс», що на вулиці на вул. Шевченка, 327г, завезли техніку. Мешканці і активісти, які зібралися на пікет біля підприємства, переконані, що обладнання призначене для пресування сміття і зведення тут сміттєсортувальної лінії.

Згодом у міськраді повідомили, що «Львівспецкомунтранс» орендував прес для сміття.

Нагадаємо, мешканці Левандівки, вулиці Шевченка, Рясне та Білогорщі збираються у четвер, 1 грудня, пікетувати міську раду Львова.

Під час засідання сесії міської ради Львова 10 листопада 2016 року на розгляд депутатів було винесено питання про виділення 10 га землі ЛКП «Львівспецтранс» на вул. Шевченка, 327 г під сміттєпресувальні лінії. Тоді депутати це питання перенесли.

Згодом у Львові відбулись громадські слухання з цього приводу і мешканці прилеглих територій висловилися проти будь-яких сміттєвих конструкцій поряд із їхніми помешканнями.

У порядку денному на 1 грудня з’явилось питання про виділення тепер вже меншої ділянки «Львівспецкомунтранс».

У мерії пояснили, що гектар землі потрібен «Львівспецкомунтрансу» для «виробничих потреб».

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *