ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівспецкомунтранс» зменшив апетити: замість 10 гектарів «Сільмашу» хоче менше 1 га

|

На наступному пленарному засіданні на розгляд депутатів міськради Львова знову виноситиметься скандальне питання «Про надання ЛКП “Транспортна фірма “Львівспецкомунтранс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 327-г», передає кореспондент Львівського порталу.

львівспецкомунтранс

Як повідомляла під час засідання комісії  архітектури, містобудування та охорони історичного середовища ЛМР начальник юридичного управління міськради Гелена Пайонкевич, ухвала про виділення комунальному підприємству 10 гектарів землі екс-заводу «Сільмаш» 1 грудня не виноситиметься.

Натомість ухвала «Про надання ЛКП “Транспортна фірма “Львівспецкомунтранс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 327-г» є у порядку денному сесійного засідання 1 грудня, щоправда тепер мова йде не про 10 га, а про 0, 9775. Як і в минулій ухвалі, землю «Львівспецкомунтранс» виділяють для «виробничих потреб за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення».

Як відомо, нещодавно на сайті публічних закупівель Prozorro ЛКП «Львівспецкомунтранс» оголосило тендер на послуги з пресування і складування сміття на 70 мільйонів гривень.

Нагадаємо, під час засідання сесії міської ради Львова 10 листопада 2016 року на розгляд депутатів було винесено питання про виділення 10 га землі ЛКП «Львівспецтранс» на вул. Шевченка, 327 г під сміттєпресувальні лінії. Тоді депутати це питання перенесли.

Згодом у Львові відбулись громадські слухання з цього приводу і мешканці прилеглих територій висловилися проти будь-яких сміттєвих конструкцій поряд із їхніми помешканнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *