ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської облради теж хочуть планшети

|

Сьогодні на президії Львівської обласної ради піднімали питання про перехід на електронний документообіг та закупівлю планшетів для депутатів. Але, якщо це і відбудеться, то не коштом обласного бюджету. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, передає Львівський портал.

plansheti

За його словами, на даному етапі фінансування закупівлі планшетів для депутатів не стоїть.

«На офіційному рівні таких речей нема. Сьогодні прозвучала позиція голови облради, який пропонує ці речі, якщо і вирішувати, то не за рахунок бюджетних коштів. Він чітко озвучив про те, що голосів «за», щоби прийняти таке рішення, нині нема», – зауважив він.

Водночас заступник голови облради зазначив: «У мене, наприклад, проблем із планшетом нема і є можливості користуватися документами в електронному варіанті».

Як пояснив Володимир Гірняк, «в обласній раді це складніше впроваджувати ніж у міській. через те, що там менше інтернетизоване середовище».

«Але прогрес ніхто не зупинить, рано чи пізно електронний обіг буде. Хоча  у деяких районах області нема Інтернету та комп’ютерів, і це буде дуже важко зробити», – наголосив Володимир Гірняк.

Як Львівський портал повідомляв раніше, депутатам міськради Львова на Миколая подарують довгождані планшети. Планшети для депутатів коштуватимуть близько 8 тисяч гривень. А також Львівський портал поцікавився у депутатів, чи дійсно їм необхідні гаджети.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *